Er juleservise "harry", nå liksom? (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Er juleservise "harry", nå liksom?

På et forum hvis navn ikke skal nevnes så jeg noen postet en tråd med overskriften: "Hva er harry?" mtp på interiørtrender.

Åååh, alle de oppfinnsomme damene skrev "Shabby SHIT!" (åååh, så original du er!) sammen med furupanel, furulister, furumøbler osv. brystpanel, gullfargede rammer, barnehagebilder av ungene på veggen, påskepynt og juleservise! 

Jeg er kanskje enig alt det andre (enig med modifikasjoner!), men påskepynt og juleservise?

Hva er så dustete med juleservice? 

Finnes det noe koseligere enn å site i den deilige sofaen foran TVen og se på "Snikker Andersen" med varm kakao i en nissekopp? Jeg bare spør! Og du trenger ikke avre, for svaret er nemlig: NEI! Det finnes overhodet ikke noe koseligere her på denne siden av ekvator (tenk!). Juleservise er et must. Juleserivce må til!

Og ikke bare juleservise, men også juleduk, juleservietter, julegardiner, adventsstaker, julekrans på døra, juleplanter og dorullnisser skal opp og vise sine flotte fjes, sammen med stråbukker og hjemmelagd juletrepynt...! Hvem tror folk de er liksom? Ineriørmagasinfotografer? Du kan ikke ta med deg den "stilrene", daue stua di i graven. Kun dine minner, derfor bør et hjem være fult av dem. 

På julaften skal huset lukte masse rart. Lillejulaften skal det lukte grønnsåpe, kongerøkelse og granbar. På julemorgen skal det lukte gløgg og risgrøt (rømmegrøt) og på kvelden skal det lukte av den deilige julemiddagen du har laget helt fra bunnen av, med ferske ingredienser (ingen ribbe fra frysedisken på Rimi, takk!). Jeg grøsser på ryggen når jeg tenker på det hjemmet hvor ungene kommer hjem med dorullnissene sine, også sier mor at de kan stå i vinduet på deres eget rom...! Way to go! Traumatiserer ungen for livet (du liker ikke det den lager) fordi du vil ha et hus som i ditt eget forskrudde autist-hode ser perfekt ut. DASK på lanken til den dysfunksjonelle familien der i hvert fall! 

Dette serviset kan vel ikke være "harry"?

Holly Flat tallerken Ø:28 cm

Nystekt brød med julesylte, grov sennep og rødbeter oppå denne tallekenen? Oh yes, please! Nå ser jeg at det er en middagstallerken jeg også, men okke som, da du!

Fine julebordet!

Man må ikke velger nisser på både ditt og datt selvsagt. Man kan jo gjerne glamourifisere jula litt ved å spise fra "gull"-bestill og gullkantede askjetter? Man kan bruke rød "silke"-damaskduk og bruke dekketallerkener i "gull" osv. Bordet kan man pynte med granbar, kandelabere, engler, nisser, glasspynt you name it... men som regel bør man roe litt ned, slik at det blir plass til julematen!

God jul :D

 

 

 

christeraleksander - 13.11.2012 kl.23:01

Jula skal inneholde julepynt og juletradisjoner. God, gammeldags jul med nisser og julepynt. Julemiddagen skal spises på et koselig juleservise:) Ikke harry! :)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits