Brudesalongomtale: Ann Selda i Skien (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Brudesalongomtale: Ann Selda i Skien

Okei, nå begynner jeg med mine brudesalongomtaler! Jeg har vært innom ymse salonger i vestfold og en i telemark for å finne dreamdress. Jeg kommer til å bedømme salongene etter personell, utvalg og lokale, samt tilbehør og det lille ekstra. Jeg har som sagt ikke vært i alle salongene i hele norge, så dersom DU har en salong du vil bedømme, send meg din bedømmelse, eller link til din egen blogg med bedømmelse av salong. Først ut er salongen Ann Selda i Skien.


 

 

Det gikk greit å finne frem til salongen, da det er godt skiltet fra gata, men når du kommer inn i lokalet er det fort gjort å tenke at du har gått feil, for du kommer rett inn i en butikk som selger bilderammer. Neida, bare forsett, brudesalongen ligger innenfor rammebutikken. Så langt, alt bra. Du må ta av detg skoene, og et stort romslig lokale fylt opp av brudekjoler venter på deg.

Damen vi ble møtt av er verdens verste selger. Jeg ville aldri kjøpt noe som helst av henne, og det av den enkle grunn at hun faktisk ikke prøvde å selge meg noe. Hun ville at jeg skulle leie kjolen av henne, til den nette sum av 7000 kroner. Da jeg sa noe sånt som at jeg gjerne ville beholde kjolen som et minne om dagen lo hun hånlig og sa: "ville du det? Ikke pokker om jeg ville hatt en brudekjole hengende og ta plass i skapet mitt!" Uhm, nei vel.

Utvalget var sånn passe labert. Det var mye av det samme, og de hadde ikke merkene som de reklamerte for på hjemmesiden sin. Flere av kjoolene var lagd i polyster, noe som er beyond tacky i mine øyne. da jeg spurte etter kjoler i fargen champagne bare himlet hun med øynene og pekt på noen gamle kjoler borti et hjørne og sa at det hadde de nesten ikke for det var ikke populært nok. Hun drev også å maste om hvor lite lønnsomt brudekjolesalg var. Hva for en selger er det? Hold problemene dine for deg selv, ass. Midt under prøvingen av kjoler måtte hun flere ganger gå for å ekspedere folk i rammebutikken nedenfor. Jeg har liksom aldri opplevd liknende... I tillegg til dette; da jeg prøvde en helt enkel kjole sa hun: "til denne kjolen som er så voldsom (den var IKKE voldsom) ville jeg ikke brukt noe slør, jeg." tror ikke jeg ville brukt bukett engang. Ikke bukett og slør? Seriøst, det må være noe galt med damen. Vanligvis ville jo selgeren kommet med ideer til det perfekte sløret.

Og lokalet er en helt annen historie. Det var så kaldt i den salongen at jeg fikk gåsehud da jeg bare hadde brudekjole på. Dessuten var det veldig MØRKT der. Så mørkt at selv selgeren innrømte at fargene på kjolene ikke var helt virkelighetstro. Hun hadde ikke noe spennende tilbehør, svært lite utvalg for både mann og barn. Hun fortalte meg også at hun ville ha 7000 for utleie av den fæle polyestergreia si. Og at hun pleide å leie den ut en god del ganger, helt til den ble utslitt. Så, hun kan tjene bortimot 35000 på en kjole som bare koster kanskje 3000 å lage... jeg mener polyester er trossalt bare plastikk. Å gi bort slik informasjon til en kunde er i mine løyne idiotisk. Ikke F som jeg vil legge igjen penger hos en sånn dame. Ufiks og ukoselig var hun også. Alle andre brudekjolesalonger jeg har vært i har en hyggelig, velstelt og elegant betjener. Ikke denne feite dama med fett hår og kvisete hake.

Alt ved denne salongen var egentlig bare FAIL.

Personell: Løper mellom to butikker, uhøflig, gav generelt et dårlig inntrykk.
Utvalg: Middels
Lokale: Mørkt og kaldt. Møkkete gulver.
Tilbehør: Svært lite utvalg. Virket gammeldags og uvariert. 
Det lille ekstra: Sitteplass til de som eventuelt er med bruden for å prøve. Om du kan kalle det det lille ekstra.

Terningkast: 1/6

kristinesside - 10.02.2011 kl.14:48

Åh, herlighet!! Det er ikke noe gøy, men godt ejg ikke er den eneste som har hatt dårlige erfaringer med å skulle prøve kjoler i en brudesalong!!

Fucoc - 13.02.2011 kl.17:59

kristinesside: nei, det er mange dårlige der ute. Noen burde rett og slett satse på noe annet.

Merethe - 23.04.2013 kl.13:51

Jeg er på leting etter brudekjoler i Telemark nå, men jeg tror jeg skal prøve å styre unna denne butikken om den er så dårlig.

Er ikke vits å sløse bort tiden min, og det er absolutt ikke slik jeg vil at jakten på den perfekte kjolen skal være :p

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits