Om Fucoc Forever (Fucoc Forever)

Fucoc ForeverFucoc Forever er bloggen til en gift tobarnsmamma som blogger om alt fra mammatilværelsen, skjønnhetsprodukter og alt annet som måtte fenge. Takk for din tid og velkommen tilbake!

Legg til som venn

Meny


Widges

Kjøp Marine Matrix for bedre hår og hud!

Miljøvennelige naturprodukter til barn på ett sted:

Norske blogger

Om Fucoc Forever

PERSONALIA

Navn: Victoria
Født: Jada, engang i april 1989
Sivilstatus: Gift
Hobbyer: blogging, sminke og hudpleie, baby og mann, tegning, lesing, skriving
Favoritt hudpleie: MD Formulations, Ahava

HVA BETYR FUCOC?
Det er en feilstavelse fra jeg var ung og skulle stave fuoco. Stokket om på konsonantene og Fucoc var født. Det uttales Fuuukåkk. Ikke fuck-cock eller noe annet harry.

HVEM ER DU?
Jenta i nabohuset, bare i en mer eksotisk variant. Er opptatt av å redde verden. Vil at alle skal være snille mot hverandre. Jeg drømmer om å bli forfatter, men ikke for å skrive blogg. Jeg elsker å dikte opp fantastiske ting som andre verdener osv.  Jeg er flink til å tegne, men har forsømt mitt talent de siste årene. Jeg er utdanna helsesekretær. Jeg elsker og hater den jobben Woohoo!

HVA VIL DU MED DIN BLOGG?
Dele min hverdag med hvem enn som syns den er interessant (for det meste familie/venner samt vordende mødre ;))! Dessuten skriver jeg om ting som opptar meg under kategorien Samfunn, men skriver også bok/filmanmeldelser, og produktanmeldelser, hvor jeg anmelder både sminke, hudpleieprodukter og butikker som selger dette. Mest for å dele en erfaring, vil jo ikke at andre skal gå i samme felle som meg! Også vil jeg gjerne dele superprodukter med dere ;)

DU SOM LESER
Ja, jeg har en offentlig blogg, men det betyr ikke at jeg finner meg i hva som helst, jeg sletter alle anonyme kommentarer. Et intetsigende nick er like anonymt som "anonym" - hvorfor? Fordi meningen til en anyonym person ikke betyr en dritt? Les mer HER.

JEG ER DIKTATOR
Jeg bryr meg overhodet ikke om innlegget mitt er politisk korrekt, eller om det kan virke støtende på noen. Jeg skriver det jeg vil. Jeg uttaler meg om hva jeg vil, og bryr meg ikke om barnevernspedagoger eller kjemikere fra farmasiindustrien blir sinte... Noen av innleggene er skrevet mens jeg har vært sint osv. du som leser får velge selv hvor nær du gidder å ta deg av tingene jeg skriver. Mange av innleggene mine har også masse skrivefeil første timen de er publisert... men jeg går over å retter etterhvert. Jeg har det med å bomme på knappene... jeg KAN skrive ;) 

REKLAME
Jeg kommer aldri til å bli rik av denne bloggen, for blogger med reklame byr meg imot! Særlig hemmelig linking til "produkter jeg elsker" som bloggeren tjener penger på... you're not gonna find it here!  

MINE OMTALER
Produktet er ikke i nærheten av hva det lover å være. Glem det!

Fungerer til det det påstår, men gjør en særdeles dårlig jobb.
Medioker produkt. Brukes ikke den dagen det virkelig gjelder. 
Bra produkt! Ikke ekstraordinært, men holder det den lover!
Du får ikke bedre enn dette! Sats på dette når alt annet går på tverke.

BLI KJENT?

UL bilder fra svangerskapet
Slutten av svangerskapet
Min fødselshistorie
Min sønn
Det kommende bryllupet
Vårt bryllup
Bryllupsvideoen
Den nye babyen 

Angelica - 07.10.2010 kl.21:04

Hei! Fin blogg! Men det var bare en ting jeg reagerte på... Veit du at Ahava-produktene produseres i en ulovlig bosetning på Vestbredden? De er altså laga av stjålne naturressurser! Håper ikke du vil være med på det...

Fucoc - 08.10.2010 kl.00:35

Angelica: hei, det er jeg fullstendig klar over, og derfor jeg bruker det. Du kan lese mer om hvorfor her: http://fucoc.blogg.no/1278084766_wow_jeg_blir_satt_ut_.html

lenge leve israel!

Aina - 03.01.2013 kl.17:55

Hihi, måtte le når jeg leste dette. Takk Gud for sånne som deg med humor! :D klarte foresten å rote meg inn her, noe som gjorde dagen min bedre:)

Skriv en ny kommentar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits